Welkom

Bekijk de filmpjes en voel je alvast een beetje welkom op De Diken! Natuurlijk hadden we jou, als toekomstige leerling van De Diken, graag met open armen willen ontvangen tijdens de doe-middag en de open dag… Jammer genoeg kan dat nu niet. Maar via de filmpjes op deze site kun je alvast een kijkje nemen op school, check ze hieronder!

En hou deze pagina in de gaten: er komen binnenkort nog meer filmpjes aan! 👀

Is het al zeker dat je naar De Diken gaat, na de zomervakantie? Dan kunnen je ouders/verzorgers een afspraak maken via het contactformulier onderaan deze pagina.

T2021013-CVO_Infofolder_Diken_web_01

Een kijkje op De Diken

TV-serie “Ik bin PRO”

Door Omrop Fryslân werd een TV serie gemaakt over het praktijkonderwijs. Ook op De Diken stonden een aantal leerlingen centraal in deze serie. Dit is de eerste aflevering. Meer zien? Ga dan naar https://www.ikbenpro.com/IK-BIN-PRO-de-TV-Serie/

Ontdek De Diken!

  • Doe-middag op 10 februari 2021 afgelast: spijtig genoeg kan de Doe-middag voor groep 8 leerlingen niet doorgaan. We hopen dat we verderop in het voorjaar nog een doe-middag kunnen organiseren. Gelukkig kunnen we jullie op de site wel alvast kennis laten maken met De Diken. Bekijk daarvoor de filmpjes hierboven.

  • Persoonlijk Kennismakingsmoment De Diken: in plaats van een open dag organiseren we kennismakingsmomenten waarop leerlingen van groep 8 met hun ouder/verzorger persoonlijk langs kunnen komen om een kijkje te nemen op De Diken. Opgave is hieronder mogelijk. Wanneer u uw gegevens invult en klikt op verzenden, dan nemen we binnenkort contact met u op voor het maken van een afspraak! De kennismakingsmomenten zullen, waar mogelijk, plaatsvinden in januari en februari 2021.

Neem contact met ons op