Uw kind aanmelden

Op deze pagina kunt u uw kind aanmelden voor De Diken. Kies de knop ‘aanmelden’ en registreer u éénmalig. Klik daarvoor onderaan de aanmeldpagina op het blauwe woord ‘Registreer’. Daarna vult u het formulier voor uw kind in. Voor het aanmelden heeft u altijd toegang tot uw mail en het BSN (Burgerservicenummer) van uw kind nodig.

Het toelaten van een leerling gebeurt op indicatie van de Commissie van Toewijzing (CVT) van het Samenwerkingsverband Fultura VO. Voor aanmelding bij deze commissie zijn verschillende gegevens van uw kind nodig. Deze gegevens worden aangeleverd door de basisschool waar uw kind nu op zit.

Wilt u graag samen met de leerkracht van groep 8 het aanmeldformulier invullen, dan kan dat tijdens het (plaatsings)gesprek. Overleg dit van te voren met de leerkracht. Ook is het mogelijk om tijdens een bezoek aan De Diken het aanmeldformulier in te vullen.

In een aantal stappen naar het voortgezet onderwijs:
1. De aanmeldperiode is van maandag 18 maart 2024 tm maandag 1 april 2024.
2. Het advies van de basisschool is bindend; de CITO eindtoets is niet meer bepalend voor de toelating en plaatsing.
3. De basisschool stuurt het overdrachtsdossier naar De Diken.


Wat gebeurt er na de aanmelding?
U ontvangt na het verzenden van de aanmelding per mail een bevestiging van de aanmelding en een bijlage met de door u ingevulde gegevens.

Tijdens het schooljaar instromen?
Soms is het nodig om tijdens het schooljaar in te stromen. Dat mag via de knop hieronder: ‘Aanmelden tijdens een lopend schooljaar’.

Hulp nodig?
Als u bent ingelogd op de aanmeldpagina vindt u een link naar ‘Veel gestelde vragen’. Mocht het antwoord op uw vraag daar niet bij staan, neem dan contact met ons op via (0515) 482 482.

Neem contact met ons op